in ,

Koeman over Celta-uit: ”Verwachten een lastige wedstrijd”

Barcelona treft donderdagavond in de tweede competitiewedstrijd Celta de Vigo. De laatste jaren wist de Catalaanse club niet te winnen in Vigo. Trainer Ronald Koeman weet dat een pittige avond wacht.

”We verwachten een lastige wedstrijd”, aldus Koeman op de laatste persconferentie voor de wedstrijd. ”De laatste jaren is het niet gelukt daar te winnen, dus het is zwaar. Celta heeft een goede ploeg met veel technisch goede spelers, dus we zullen sterk voor de dag moeten komen.”

Koeman kreeg ook een hoop vragen over mogelijke transfers. ”We moeten de selectie analyseren en bekijken wat er ontbreekt. We weten dat de club financiële problemen heeft op dit moment, zoals alle clubs. Maar er zijn een of twee posities waarop we ons graag nog willen versterken, een nummer 9 is een optie. De club werkt hard om dat op orde te krijgen.”

Mogelijk gaat Barcelona zich ook nog versterken met een centrale verdediger. ”De ene positie is niet belangrijker dan de andere, maar het klopt dat de bezetting achterin dun is. Met Piqué, Lenglet en Araujo zijn er momenteel niet veel opties. Daarom hebben we Santi overgeheveld vanuit Barcelona B. Met het oog op het seizoen dat we voor de boeg hebben, zijn we dun bezet. Maar ik twijfel over voor welke positie versterking belangrijker is.”

What do you think?

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Sergino Dest | FC Barcelona

‘Barcelona en Dest akkoord over vijfjarig contract; vrijdag presentatie’

Koeman heeft Braithwaite terug in wedstrijdselectie FC Barcelona