BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘De Jong zet druk achter transfer naar FC Barcelona’

FC Barcelona heeft met Frenkie de Jong het zelfde plan voor ogen als met Arthur Melo. De Catalaanse grootmacht is overtuigd van De Jong’s kwaliteiten en willen het talent van Ajax deze zomer al naar Camp Nou halen.

FC Barcelona lijkt na 1 juli Arthur Melo als eerste aankoop te presenteren. De club bereikte dit jaar een akkoord met Gremio voor een transfer in 2019, maar Barcelona overtuigde Arthur ervan dat een transfer deze zomer voor zijn ontwikkeling beter zou zijn. Gremio kon uiteindelijk de druk niet meer aan, waardoor Arthur op 1 juli de overstap naar Barcelona lijkt te gaan maken.

Barcelona wilde Frenkie de Jong in eerste instantie ook pas in 2019 naar Camp Nou halen, maar heeft inmiddels dezelfde constructie als met Arthur voor ogen. De Jong lijkt op dit moment graag de overstap naar Barcelona te willen maken. Volgens Mundo Deportivo is de Nederlander dan ook inmiddels in gesprek met de Amsterdamse club om deze zomer de overstap naar Barcelona te maken. Vrijdag sprak de zaakwaarnemer van De Jong al in Barcelona met de Catalaanse club.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.