BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Japans avontuur lonkt voor Andrés Iniesta’

Geen Chinese club, maar Japan is mogelijk de nieuwe bestemming van Andrés Iniesta. De middenvelder stopt na dit seizoen bij FC Barcelona en stond de laatste maanden nadrukkelijk in de belangstelling van meerdere Chinese clubs. Maar sponsor Rakuten zou wel eens de lachende derde kunnen worden.

Eerder op de dag liet de directeur van Chongqing Dangdai Lifan uit China al weten dat Andrés Iniesta volgend seizoen niet voor de Chinese club gaat spelen.   Hiroshi Mikitani zou wel eens met Iniesta ervandoor kunnen gaan. Mikitani is momenteel met zijn bedrijf Rakuten sponsor van FC Barcelona, maar is bovendien eigenaar van de Japanse club Vissel Kobe. De Japanner heeft een zeer goede relatie met Gerard Pique, maar ook met de club.

Volgens Catalunya Radio is Mikitani inmiddels in onderhandeling met Andrés Iniesta. De aanvoerder van Barcelona zal bij Vissel Kobe waarschijnlijk een stuk minder gaan verdienen, maar met sponsoring zou het alsnog een lucratieve aanbieding zijn.

Iniesta heeft vooralsnog niets gemeld over zijn toekomst. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Spanjaard dat na het seizoen pas bekend gaan maken.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.