BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Iñigo Martinez opnieuw in beeld bij Barcelona’

Met het vrijwel zekere vertrek van Neymar Jr. bij FC Barcelona krijgt de club ineens een veel ruimer transferbudget. Met de 222 miljoen euro die Barcelona ontvangt zal het de nodige spelers aantrekken. Een van de de mogelijke targets is Iñigo Martinez, de 26-jarige verdediger van Real Sociedad.

Het Baskische Noticias de Gipuzkoa weet donderdag te melden dat Barcelona zich mogelijk wil versterken met de ervaren verdediger van Real Sociedad. De Catalanen verwachten namelijk deze zomer dat Thomas Vermaelen nog vertrekt. Bovendien speelde Marlon Santos tijdens de voorbereiding slechts 45 minuten. Of hij Valverde heeft weten te overtuigen voor een plek in het eerste elftal is dus nog maar de vraag.

Martinez zou volgens Gipuzkoa een ontsnappingsclausule van 32 miljoen euro in zijn contract hebben staan. Een bedrag waar de Catalaanse club zeer positief over is. Martinez, die nog een contract heeft tot de zomer van 2021 bij Sociedad, stond al eens eerder in de belangstelling van Barcelona. Destijds koos de club voor Mathieu. Martinez speelt sinds 2011 in het eerste elftal van de Baskische club en speelde meer dan 130 duels in de Liga.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like