BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Iniesta klaar met transfersoap: ”Neymar moet zich uitspreken”

Als het Andrés Iniesta ligt komt er snel een eind aan de al weken durende transfersoap van Neymar. De middenvelder liet tijdens een persconferentie weten dat het nu tijd wordt dat Neymar van zich laat horen. De Braziliaan staat al weken in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

“We zouden allemaal willen dat dit anders zou zijn”, vertelde Iniesta tijdens de persconferentie voorafgaand aan de clasico in Miami. “De enige manier is dat Neymar zich uitspreekt. We willen dat hij bij ons blijft, maar we willen ook er een eind aan de geruchten komt, zowel voor hem als voor het team. Het herstellen van de vrede zou in ieders voordeel zijn.”

Neymar staat al enkele weken in de belangstelling van Paris Saint-Germain. De Franse club zou bereidt zijn om de afkoopclausule van maar liefst 222 miljoen euro te betalen. “Neymar is een van de beste spelers in de wereld en hij geeft ons zo veel. Ik hoop dat hij lang bij Barca blijft, het is mijn enige wens. Ik heb geen idee of twee-of driehonderd miljoen ons meer oplevert dan de aanwezigheid van Neymar. Ik wil het beste team en hij behoort tot de allerbeste spelers.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.