in ,

WINWIN LOLLOL

Griezmann klaar voor revanche: ´´Ik voel me goed bij de club´´

Antoine Griezmann werd in de zomer van 2019 door Barcelona voor maar liefst 120 miljoen euro overgenomen van Atletico Madrid. De Fransman kon in zijn eerste seizoen de verwachtingen geen moment waarmaken. Nu is hij klaar voor revanche.

,,Mijn toekomst ligt bij Barcelona¨, aldus Griezmann in gesprek met M6. ,,Ik weet ook niet waarom mensen zomaar wat andere bestemmingen verzinnen om te zien of ze het op een dag goed hebben.¨ De Franse spits werd de afgelopen tijd meerdere malen in verband gebracht met een mogelijke transfer. Onder meer PSG en Manchester United zouden de spits in het vizier hebben.

Maar Griezmann wil gaan schitteren in het shirt van Barcelona. ,,Ik voel me goed bij de club. Ik weet dat ik het vertrouwen van de club en de coach heb, dus dan gaat het ook goed met mij. Het is een zeer moeilijk seizoen geweest voor ons allemaal, maar we hopen nu een nieuwe start te kunnen maken.¨

What do you think?

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

‘Barcelona en Memphis akkoord; gesprekken met Lyon nog bezig’

Rafinha

‘Rafinha verlaat Barcelona voor avontuur in Premier League’