in , ,

Griezmann: ”Ik moet wennen aan bewegingen Messi en Suarez”

Antoine Griezmann kon geen potten breken bij Barcelona in het duel met Borussia Dortmund. Na rust stond de Fransman voor het eerst met Luis Suarez én Lionel Messi op het veld.

Griezmann laat in gesprek met Marca weten dat de samenwerking nog beter moet. ”Ik ben nu twee maanden bij Barcelona. Het is zo dat ik moet wennen aan hun bewegingen en zij moeten mij nog beter leren kennen. Het is zaak om daaraan te werken.”

Griezmann beseft dat het van Barcelona-zijde niet goed genoeg was in Dortmund. ”We konden niet genoeg op hun ‘deur’ bonken en dat is iets wat beter zal moeten. Maar een uitwedstrijd is anders dan in eigen huis spelen. De tegenstander speelt in eigen stadion met meer zelfvertrouwen en kan daardoor ook meer druk geven.

Uitblinker Ter Stegen: ”Blij dat ik de strafschop kon stoppen”

Samenvatting | Borussia Dortmund – FC Barcelona (0-0)