BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Goed nieuws uit ziekenboeg Barcelona

Een groot deel van de selectie van FC Barcelona vertrok maandag richting hun geboorteland voor de komende interlands. Een aantal spelers bleef achter in Barcelona, maar dat betekende niet dat zij niet hoeven te trainen.  Onder meer  Sergi Roberto, Aleix Vidal, Paco Alcácer,  Carles Aleñà en  Jokin Ezkieta  maakten deel uit van de training.

Maar er was vooral goed nieuws voor Ernesto Valverde. De coach zag namelijk dat de geblesseerde Nelson Semedo en Denis Suarez een groot deel van de training mee konden doen.  Zij lijken na de interlandweek zeker weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

Daarnaast stonden ook Sergio Busquets  en Thomas Vermaelen weer op het veld. Zij werkten een individueel programma af.  Het lijkt erop dat Valverde  na de interlandperiode tegen Sevilla weer kan beschikken over de middenvelder. Busquets zou aanvankelijk ruim drie weken buitenspel staan. Voor Valverde zou dat goed nieuws zijn als Busquets inzetbaar is, want in de week erna spelen de Catalanen tegen AS Roma in de Champions League.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like