in

Gerard Piqué na El Clásico: ‘Real Madrid speelde een slechte eerste helft’

Gerard Piqué was niet tevreden met het 2-0 verlies tegen de Madrilenen. Volgens de verdediger speelde zijn ploeg een sterke eerste helft, maar was de tweede helft van Barcelona onder hun niveau. Ook Barça-coach Quique Setién was tevreden over de eerste helft van zijn team.

Voor Piqué is deze nederlaag een zware klap: ‘Dit resultaat is vanzelfsprekend een mentale boost voor Real Madrid, ondanks dat ze een slechte eerste helft speelden. De titelstrijd ligt nu weer open. Voor ons is het een klap, maar we leven nog. Als we tot het einde van het seizoen goede dingen laten zien, kunnen we nog altijd kampioen worden.’

Lionel Messi speelde gisteren geen goede partij en was afwezig. Volgens coach Setién moet de ploeg minder afhankelijk worden van de vlo: ‘We moeten niet denken dat Messi de enige speler is die altijd zal scoren voor ons.’ De competitie is nog niet beslist, met nog twaalf speeldagen te gaan, kan alles nog. ‘Het klopt dat deze nederlaag zwaar aankomt, maar er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen en we hebben het vertrouwen dat we dit nog kunnen omkeren’, zegt de coach van FC Barcelona.

What do you think?

Participant

Written by Joran Galloo

Verified User

Comments

Geef een reactie

Loading…

0

Dit zijn de resterende programma’s van Barcelona en Real Madrid

Van der Gragt trefzeker bij ruime zege Barcelona Femení op Madrid CFF