in

AngryAngry

Font en Laporta halen uit naar Bartomeu en sturen aan op verkiezingen

Laporta verkiezingen

Kandidaat-voorzitters Victor Font en Joan Laporta hebben geen goed woord over voor het huidige bestuur van FC Barcelona en de daarbij behorende prestatie van FC Barcelona in de Champions League tegen Bayern München. De twee kandidaten sturen aan op vervroegde verkiezingen.

”Na deze pijnlijke nederlaag zijn de verklaringen van president Bartomeu opnieuw een blijk van lafheid en onbekwaamheid. De onbekwaamheid van hem en zijn bestuur schakelt hen uit om meer beslissingen te nemen voor de toekomst van FC Barcelona”, zo laat Laporta weten via Twitter.

https://twitter.com/JoanLaportaFCB/status/1294396492418027522

De andere kandidaat-voorzitter Victor Font haalde op een nog directere manier uit naar Bartomeu en zijn bestuursleden. “Er zijn te veel jaren van verdriet en schaamte, maar vanavond heeft slechts één naam: vernedering. Laten we de lijdensweg niet langer verlengen of kostbare tijd verliezen. Bartomeu’s ontslag, de verkiezingen zo snel mogelijk, en samen de club weer opbouwen en de illusie teruggeven aan Barça!!”, zo schrijft Font op zijn social media.

Volgens de Spaanse media hebben de grote namen uit de selectie van FC Barcelona inmiddels kenbaar gemaakt bij de club dat er nog dit jaar het één ander moet gaan veranderen qua structuur anders zullen zij de club verlaten. In de komende dagen zal voorzitter Josep Bartomeu drastische maatregelen doorvoeren.

What do you think?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Pique na teleurstellende avond: ”Ik ben de eerste die plaats wil maken”

Van der Gijp: ”Memphis past bij FC Barcelona”