BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Fenomenale Messi: ”Het team heeft dit verdiend”

Lionel Messi was dinsdagnacht de grote ster aan de Argentijnse zijde. De aanvaller van Barcelona bezorgde Argentinië met drie punten niet alleen de overwinning op Ecuador, ook wist Argentinië zich door de overwinning te plaatsten voor het WK in Rusland. 

Na afloop sprak een dolgelukkige Messi met de aanwezige journalisten. ”Alles liep vandaag perfect”, zei Messi onder grote belangstelling van de pers. ”Het zou raar zijn geweest als Argentinië niet naar het WK zou gaan. Ik weet ook niet hoe ik gereageerd zou hebben als we niet naar het WK zouden zijn gegaan. Deze ploeg heeft het verdiend.”

De Argentijnse superster weet hoe het elftal verder kan groeien om tijdens het WK in Rusland goed voor de dag te komen. ”Het is nu zaak dat we nu achter elkaar gaan staan en dat deze ploeg bij elkaar blijft. Als we hand in hand verder gaan dan zal het een stuk makkelijker worden’, zo zegt de matchwinner. ”Dit heeft ervoor gezorgd dat er dingen gaan veranderen. Ik denk dat de selectie na de kwalificatie verder zal groeien.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like