BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

FC Barcelona voorkomt La Masia-ramp: Toptalent verlengt!

FC Barcelona heeft er in de afgelopen weken alles aan gedaan om Riqui Puig langer aan zich te binden. De Catalanen kregen vanuit Europa behoorlijk wat concurrentie, maar de club heeft donderdag een akkoord bereikt met het grote talent van La Masia  voor een contractverlenging.

Volgens Mundo Deportivo zijn Barcelona en Riqui pas donderdagochtend tot een akkoord gekomen met elkaar. De middenvelder, die dit seizoen bij Juvenil A van grote waarde was,  maakt vanaf komend seizoen definitief de overstap naar Barcelona B.  Sinds begin dit jaar doet het talent al mee bij Barcelona B, maar omdat de contractonderhandelingen stroef liepen  kwam Puig de laatste weken niet in actie bij Barça B.

Puig wist dit seizoen met de Juvenil A van FC Barcelona onder meer de EUFA Youth League te bemachtigen. Bovendien wist het talentvolle elftal al in een vroeg stadium de titel in de Liga te pakken. In de afgelopen weken  kwam Puig in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur, maar de middenvelder kiest voor een langer verblijf bij Barcelona.  Via zijn social media laat Puig weten dat hij  erg blij is dat hij de komende jaren kan door groeien bij FC Barcelona.

https://twitter.com/RiquiPuig/status/999619288737644544

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like