in

Emotionele Suarez: ”Ik ben trots op de afgelopen zes jaar”

Luis Suarez heeft donderdagmiddag officieel afscheid genomen van Barcelona. De spits maakt na zes jaar de overstap naar Atletico Madrid. Op een speciale persconferentie liet hij weten dat deze periode zwaar voor hem is.

“Dit is ontzettend moeilijk voor mij”, aldus een emotionele Suarez. “Ik laat veel vrienden achter. Een gevoelsmens vertrekt nu bij Barcelona. Ik wil mijn gezin bedanken voor alle steun. Ze hebben de goede en slechte momenten van mij van dichtbij meegemaakt. Ik wil ook de fans bedanken voor hun liefde, voor hun waardering. Dat zal ik nooit vergeten. En ik wil ook de staf bedanken voor alles.”

Suarez vertelt met trots over alle hoogtepunten in zijn tijd bij de club. ”De eerste landstitel, de winst van de Champions League, de doelpunten… En het feit dat ik met geweldige spelers heb gespeeld die ik van de PlayStation kende. Ik ben ook ongelooflijk blij met de cijfers die ik bij deze club heb kunnen aantikken. Ik ben trots op de afgelopen zes jaar. Ik kan met een tevreden gevoel terugkijken op mijn periode bij Barcelona.”

What do you think?

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Lluís Cortés genomineerd voor prestigieuze prijs van UEFA

VIDEO: bekijk hier alle 198 doelpunten van Suárez in het shirt van FC Barcelona