in

Deulofeu: ”Ik heb hier altijd weer willen spelen”

Barça licht optie van 12 miljoen: buitenspeler keert terug

Gerard Deulofeu zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. De aanvaller werd afgelopen week al terug gekocht van Everton. 

De aanvaller is dan ook erg blij met de terugkeer naar Barcelona. ”Ik heb hier altijd terug willen komen”, zo liet Deulofeu weten na het tekenen van zijn contract. ”Ik heb de afgelopen jaren buiten Barcelona hard gewerkt. het is niet makkelijk om hier in het eerste elftal te komen, maar ik ben blij dat ik hier weer ben.”

“Ik ben erg sterk en ervan overtuigd dat het zal uitwerken. Ik heb veel veranderd, ik heb verschillende ervaringen opgedaan en ik denk dat ik verbeterd ben als een persoon en als voetballer.”

Ortolá

Ook doelman Ortola zette vandaag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Barcelona. De derde doelman wordt teruggehaald van Alavés en zal ook in Barcelona B gaan keepen.

 

Messi en Neymar terug in Barcelona

‘MSN’ herenigd bij groepstraining Barcelona