in

Dembélé huurt luxe villa in Barcelona

Ousmane Dembélé verbleef de afgelopen maanden in een luxe suite in het Juan Carlos I hotel. De aanvaller, die begin dit seizoen geblesseerd raakte aan zijn hamstring, moest zijn dagen doorbrengen in zijn suite. Maar dat hoeft de Fransman niet meer.

Op ruim anderhalve kilometer van Camp Nou heeft Dembélé namelijk zijn nieuwe woning gevonden. De sneller vleugelaanvaller is ingetrokken in een luxe villa met een woonoppervlakte van zo’n 500 vierkante meter. Het totale perceel is ruim 700 vierkante meter. De villa is bovendien 300 meter verwijderd van het huis waarin Neymar woonde.

De villa is onder andere voorzien van een verwarmd zwembad, vijf badkamers, zes slaapkamers en een bioscoop. Dembélé betaalt een slordige 15.000 euro in de maand voor het optrekje.

Voor Dembélé is het een nieuwe stap in zijn leven. De aanvaller revalideert momenteel en hoopt tijdens de clasico weer in actie te komen voor de Catalanen. Maandag begon Dembélé aan een nieuwe fase in zijn revalidatie. De Fransman traint inmiddels twee keer per dag en staat inmiddels weer op het veld.

Arda Turan: ”Ik wil vertrekken”

De reden waarom Messi op de bank zit tegen Juventus