in

Debutant Coutinho: ”Het was een geweldige avond”

Philippe Coutinho zag donderdagavond zijn droom uitkomen. De Braziliaan maakte zijn  eerste minuten in het shirt van FC Barcelona.   Bovendien plaatste Coutinho zich met Barcelona voor de halve finale van de Copa del Rey.  Na afloop was de Braziliaan dan ook zeer tevreden over de avond.

”Het was een geweldige avond, een zeer speciale dag, omdat het mijn eerste minuten voor FC Barcelona waren”, zei een enthousiaste Coutinho. ”Ik ben heel erg blij met hoe de fans me vanavond verwelkomden.   Ik ben erg gelukig, het was sensationeel.”

“Ik was een beetje gespannen, nerveus voor dit grote Barcelona, maar toen ik zag hoe iedereen me verwelkomde, was ik meer ontspannen, het stelde me gerust”, aldus de voormalig speler van Liverpool, die erg genoot tussen Messi en Suarez. “Het is geweldig om met Messi, Suarez en alle andere spelers te spelen.”

Samenvatting | FC Barcelona – Espanyol (2-0)

Messi en Suarez in nieuwe commercial Adidas