in

#DEADLINEDAY: ‘Transfer Todibo aanstaande, Garcia weer in beeld’

Todibo

Wat gaat er in de laatste uren van #DEADLINEDAY nog gebeuren bij FC Barcelona. Trekken de Catalanen nog spelers aan en welke spelers vertrekken in de komende uren nog bij de club. In de komende uren blijft FC Barcelona actief en staan onder meer Todibo en Rafinha op de nominatie om te vertekken.

Jean-Clair Todibo lijkt in de laatste uren van de transfermarkt alsnog te vertrekken bij FC Barcelona. Niet Fulham maar Benfica lijkt de nieuwe club van de Fransman te worden. FC Barcelona zou volgens de Spaanse media namelijk akkoord zijn met de Portugese club over een huursom van 2 miljoen euro. Daarnaast zou Benfica Todibo na het seizoen voor 20 miljoen euro over kunnen nemen. Alleen de speler moet er nog uitkomen met Benfica.

Met het vertrek van Todibo is de komst van Eric Garcia weer een stuk dichterbij. De verdediger van Manchester City zou zelf al enige tijd akkoord zijn met FC Barcelona, alleen de clubs zijn er nog niet uit. In de afgelopen uren zou FC Barcelona een nieuw bod hebben neergelegd voor Garcia. Het wachten is op een akkoord van de Engelse club.

Rafinha

Rafinha leek eerder op de dag geen transfer te gaan maken, maar in de laatste uren zijn er nieuwe ontwikkelingen voor de middenvelder. Paris Saint-Germain zou namelijk met FC Barcelona in gesprek zijn over een transfer van Rafinha. De Parijzenaren willen echter geen 16 miljoen euro betalen. Geeft Barcelona in de komende uren toe?

Mocht Rafinha in de komende uren nog vertrekken dan komt de transfer van Memphis Depay weer een stuk dichterbij. De aanvaller van Lyon zou inmiddels akkoord zijn met FC Barcelona en ook beide clubs lijken niet ver uit elkaar te zitten. De Catalanen wachten echter op financieel groen licht.

Dembélé

Ousmane Dembélé lijkt in de komende uren niet meer te vertrekken bij FC Barcelona. FC Barcelona en Manchester United zouden volgens journalist Fabrizio Romano de onderhandelingen hebben gestaakt.

Tot slot verwacht FC Barcelona in de komende uren ook nog afscheid te gaan nemen van Miranda. De vleugelverdediger, die afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Schalke 04, zou inmiddels een akkoord hebben bereikt met Real Betis. Miranda zou op huurbasis vertrekken zonder een optie tot koop.

What do you think?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Jordi Alba | FC Barcelona

FC Barcelona meldt hamstringblessure Alba: herstelduur vooralsnog onbekend

Todibo presentatie

Overbodige Todibo vertrekt op huurbasis naar Portugal