BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Coutinho niet naar Barcelona, ‘club schakelt over naar oud-Ajacied’

Op vrijdag maakte Liverpool via officiele kanalen bekend dat Phillipe Coutinho ook na de transferwindow, gewoon een Liverpool speler is. De afgelopen weken werd de Braziliaan voortdurend in verband gebracht met een eventuele overstap naar het Camp Nou maar Liverpool zal geen enkel bod voor hem accepteren. 

Barcelona heeft afgelopen week een bod uitgebracht van zo’n 100 miljoen, maar Liverpool neemt zelfs zo’n berg geld niet in overweging. Via een officieel statement op de website van ‘The Reds’ schreef de club het volgende: “Het definitieve antwoord op een eventuele transfer van Coutinho is dat geen enkel bod voor hem in overweging zal worden genomen. Coutinho zal na de zomer nog steeds een speler van Liverpool zijn.”

De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo wist vlak daarna te melden dat Barcelona over is geschakeld naar oud-Ajacied Christian Eriksen. De 25-jarige middenvelder komt momenteel uit voor Tottenham Hotspur maar heeft in het verleden al aangegeven dat het zijn droom is om bij Barcelona te spelen. Bovendien zou Eriksen volgens veel fans beter in het systeem van Barça passen dan Coutinho.

Transferverzoek

Anderhalf uur nadat het statement van Liverpool online was gekomen, wist het Engelse Sky te melden dat Philippe Coutinho een officieel transferverzoek heeft ingediend bij zijn club. Dat gerucht werd al snel ontkracht door verschillende journalisten. Maar Liverpool heeft nog geen antwoord gegeven.

 

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.