BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Cillessen ook in beeld bij Chelsea en Arsenal’

De transfermarkt zal deze zomer weer voor grote verassingen zorgen.  Ook bij FC Barcelona kan men weer  vol aan de bak om na de zomer een uitstekend elftal voor de dag te brengen. Een van de spelers die Barcelona in ieder geval binnen boort wil houden is Jasper Cillessen, maar vanuit Europa wordt er behoorlijk getrokken aan de Nederlander.

De Spaanse sportkrant Sport weet zondag te melden dat niet alleen Liverpool Cillessen graag aan de selectie toe wil voegen. Ook Chelsea en Arsenal zouden interesse hebben in de doelman. Chelsea wil  een vervanger voor Courtois hebben als hij vertrekt en Unai Emery, de nieuwe coach van Arsenal,  wil een nieuwe eerste doelman.

Cillessen kende een uitstekend seizoen bij FC Barcelona. De doelman mocht alleen in de Copa del Rey spelen, maar maakte daarin wel indruk.  Dat is ook opgevallen bij clubs als Liverpool, Chelsea en Arsenal. Barcelona gaf in een eerder stadium al aan dat Cillessen komend seizoen niet mag vertrekken uit Camp Nou. Maar de drie Engelse clubs hebben voldoende financiele middelen om Cillessen naar Engeland te krijgen. De Nederlander heeft namelijk een ontsnappingsclausule van 60 miljoen euro. Het is aan Cillessen of hij deze zomer naar Engeland wil of voorlopig in Barcelona wil blijven.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like