BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Cillessen duidelijk over toekomst: ”Ik wil meer spelen”

Jasper Cillessen heeft na lange tijd weer van zich laten horen. Tijdens de voorbereiding van FC Barcelona in de Verenigde staten bleef het lang stil rondom Cillessen. De doelman gaf eerder deze zomer al aan meer te willen spreken, maar clubs hebben zich vooralsnog niet gemeld bij de Nederlander.

Na afloop van de laatste oefenwedstrijd in de VS liet Cillessen toch weer iets van zich horen. Op de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet zei Cillessen: ”Ik weet het niet.” Het enige wat Cillessen dit jaar al vaker zei werd inde VS herhaald. ”Ik wil veel wedstrijden spelen, maar het is de situatie van de club, en dat is het.”

Valverde

Uiteraard werd Ernesto Valverde na afloop ook gevraagd naar de mogelijke transfers binnen de selectie. ”Ik denk niet dat ik iets geks zeg als er rondom Cillessen niet veel gaat gebeuren. Hij weet hoe de plannen zijn en ik hoop dat hij daar gelukkig mee is”, zei Valverde tijdens de persconferentie. ”We zijn blij met de professionaliteit en houding van Cillessen. Ik wil twee goede doelmannen en die hebben we nu in huis. Ja, Cillessen speelt niet zoveel als hij gehoopt had, maar dat is ook wel een beetje het vak van een doelman.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.