BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Chelsea-middenvelder in beeld bij PSG, Barcelona en Real Madrid’

FC Barcelona heeft tot op heden nog geen alternatief gevonden voor middenvelder Sergio Busquets. Maar daar kan komende zomer wel eens verandering in komen. De Catalanen zijn namelijk zeer gecharmeerd van N’Golo Kanté. De middenvelder van Chelsea is een gewilde speler bij de top van Europa.

Volgens het Franse Le Parisien zouden onder meer Real Madrid, Paris Saint-Germain en FC Barcelona geïnformeerd hebben naar de diensten van Kanté. De middenvelder, die tot medio 2021 onder contract staat bij Chelsea, is een zeer gewilde speler bij de drie clubs. De krant weet namelijk dat PSG een vervanger voor Thiago Motta wil hebben. Ook FC Barcelona is enkele seizoenen op zoek naar een alternatief voor Sergio Busquets.

PSG zou volgens de krant afgelopen week al onderhandeld hebben met Chelsea over de transfer van kanté. dezelfde krant weet ook dat Real Madrid voorlopig de meeste kans maakt op de komst van de Malinees. Kanté is namelijk vanaf zijn jeugd fan van de Madrilenen.

FC Barcelona pakt het met Kanté anders aan. De club heeft afgelopen jaar al meerdere keren familieleden van Kanté naar Camp Nou gehaald om een wedstrijd bij te wonen. Zo hoopt de club het vertrouwen van de speler te winnen.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.