in

WINWIN LOLLOL

Braithwaite gaat voor kans: ”Geen optie om nu te vertrekken”

Martin Braithwaite is bijna een jaar speler van Barcelona. De Deense spits pakt zijn minuten mee, maar hij is geen vaste basisklant in het elftal van Ronald Koeman. Toch denkt hij totaal niet aan een transfer.

”Het is voor mij geen optie om Barcelona te verlaten deze maand”, vertelt Braithwaite in gesprek met Catalunya Radio. ”En ik denk er ook echt niet over na om na dit seizoen te vertrekken. Ook volgend seizoen zal ik hier blijven vechten om mijn doelen te bereiken.”

Er gaan nog altijd berichten rond dat Barcelona zich wil versterken met Memphis Depay. Braithwaite vindt dat niet erg. ”Het geeft aan wat voor grote club Barcelona is. Het is goed als er concurrentie is binnen de selectie. Dat zorgt er over het algemeen voor dat spelers tot hun beste prestaties komen. Een concurrent zorgt bij mij niet voor angst, het motiveert me alleen maar.”

Barcelona begint steeds beter te draaien en de club is nog altijd in de race voor meerdere prijzen. ”Het is mijn ambitie om meerdere prijzen te pakken. Ik ben met niets anders bezig. De gedachte aan het strijden voor prijzen helpen mij bij het opstaan in de ochtend en uiteindelijk hard werken bij de club”, besluit Braithwaite.

Messi tegen Granada

Samenvatting | Messi weer op dreef tegen Granada

Messi namens FC Barcelona in actie tegen Levante

‘Messi ondanks hamstringklachten beschikbaar voor Supercopa’