BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Bojan Krkic Sr. keert terug bij FC Barcelona

De hand van Pep Segura begint inmiddels zichtbaar te worden in de organisatie bij FC Barcelona. De manager sportzaken heeft een nieuwe naam aan zijn organisatie toegevoegd. Bojan Krikic, de vader van,  keert namelijk terug bij FC Barcelona. 

Bojan wordt bij FC Barcelona verantwoordelijk voor de scouting in de balkan. De vader Bojan Jr. zal verslagen maken van de meest interessante spelers uit dat gebied. Hij gaat zowel voor het eerste elftal scouten als voor de lagere categorieën binnen de club. Hoewel Bojan al jaren in Barcelona woont is hij zeer bekend met het gebied. Krkic is namelijk in Servië geboren en heeft veel contacten in die regio.

Bojan’s vader werkte in het verleden ook al bij FC Barcelona. Tot 2011 deed hij ook al de scouting bij FC Barcelona, maar na de komst van Rosell verlengde hij zijn contract niet. De afgelopen jaren werkte hij onder meer samen met Txiki Begiristain bij Manchester City. In het verleden droeg hij onder meer  Touré Yaya, Luka Modric, Varane en Courtois aan bij de club.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like