in

Blunder! Barcelona vergeet drie spelers op kampioensshirt te zetten

Zoals elk seizoen heeft FC Barcelona een speciaal shirt gemaakt om de titel te vieren.  Op de op de achterkant worden bij iedere titel de spelers van de selectie opgenomen, die verantwoordelijk zijn voor de titel. Bovendien komt alleen de trainer erbij op te staan. Maar de Catalanen hebben een behoorlijke fout gemaakt tijdens het ontwerpen van het shirt.

De fout is dat Barça 3 spelers is vergeten die gedurende het seizoen deel hebben uitgemaakt van de ploeg en die ook hun steentje hebben bijgedragen aan de titel.  Mascherano, Deulofeu en Arda Turan hebben geen plek gekregen op het shirt. De club heeft er wel voor gekozen om Rafinha op het shirt te plaatsen. Alleen heeft de Braziliaan geen enkele wedstrijd dit seizoen gespeeld voor de club.  Mascherano, Deulofeu en Arda Turan zijn inmiddels, net zoals Rafinha, vertrokken bij Barcelona.

De fout werd na afloop van de feestvieringen in Riazior bekritiseerd door velen op sociale netwerken. De fans uiten kritiek op de slordige blunder van de club. Javier Mascherano speelde 7 competitiewedstrijden voor de club. Gerard Deulofeu zelfs 10. De aanvaller van Watford reageerde  op   Instagram dan ook ludiek op de blunder. ”Is het ook mijn titel?”

Barcelona tenue 2018/19 lekt maand te vroeg uit

Selectie Barcelona viert landstitel in kleedkamer