BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Bartomeu over wanprestatie Barcelona: ”Hebben het absoluut niet verdiend”

FC Barcelona  stelde dinsdag de fans enorm teleur. De ploeg van Ernesto Valverde werd afgedroogd door AS Roma,  maar bovenal speelde de ploeg enorm slecht. Voorzitter Josep Bartomeu kon na afloop van de 3-0 nederlaag zich alleen excuseren aan  Catalaanse fans.

”Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm meeleef met de culés over de hele wereld”, zei een teleurgestelde voorzitter na afloop.  ”We hebben een enorm goed team. Een team dat ook mee kan doen om de prijzen in de wereld, maar dat team hebben we vandaag niet gezien.”

”Roma speelde vandaag  enorm goed. Zij geloofden in de overwinning en als je dat doet dan kunnen dit soort dingen gebeuren.  We moeten Roma  en hun fans feliciteren. Zij hebben het absoluut verdiend.  Ze domineerden over het hele veld”, ging Bartomeu verder, die niet per se een analyse nodig heeft om te zien wat er gebeurde tegen Roma. ”Natuurlijk zullen we dit moeten analyseren, maar uiteraard hebben we het ook gewoon op het veld kunnen zien. Het was heel slecht. We wilden heel graag de halve finale bereiken, maar dat hebben we vandaag niet verdiend.”

Bartomeu verwacht dat de ploeg zich kan herpakken voor het slot van de competitie. ”Natuurlijk is dit een harde klap. We zullen dit moeten analyseren, maar het maakt ons ook sterker. Ik ben ervan overtuigd dat de spelers hier van herstellen.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.