in

‘Barcelona zet aanval in na nieuws over Ajax-rentree Blind’

FC Barcelona is alsnog van plan om  Frenkie de Jong deze zomer naar Camp Nou te halen. Dat schijven de Spaanse sportkranten zondag. De mogelijke terugkeer van Daley Blind naar Ajax zorgt ervoor dat de Catalanen weer in de startblokken staan voor De Jong. 

In eerste instantie wilde Ajax absoluut niet meewerken aan een transfer van de talentvolle middenvelder. Marc Overmars heeft Barcelona persoonlijk laten weten dat hij De Jong komende zomer niet gaat verkopen. Echter lijken de Amsterdammers zich in de komende dagen te gaan versterken met Daley Blind, die op dezelfde positie als De Jong uit de voeten kan.

Barcelona hoopt met de komst van Blind naar Ajax weer een opening te hebben gevonden voor de onderhandelingen over De Jong. Ajax wil zo’n 50 miljoen euro hebben voor het talent. De Catalanen hopen komende week alsnog een akkoord te kunnen bereiken met Overmars. De middenvelder van Ajax gaf eerder al aan graag naar FC Barcelona te willen, maar in een interview met AT5 zei De Jong deze week ook dat hij in principe nog een jaar in Amsterdam blijft.

 

Barcelona verrast aanwinst Lenglet met emotionele boodschap

B-spelers sluiten aan bij eerste selectie Barcelona