in

‘Barcelona wil clausule betalen van Argentijns international’

FC Barcelona lijkt zich in juli eindelijk te gaan mengen op de transfermarkt. Volgens de Spaanse media gaan de Catalanen komende week Arthur Melo presenteren. Maar Barcelona heeft zijn oog ook laten vallen op een ploeggenoot van Lionel Messi bij de Argentijnse nationale ploeg. De 22-jarige Cristian Pavon staat hoog op het lijstje van de club. 

Barcelona zou volgens FoxSportArg de clausule van Pavon willen betalen. De vleugelspeler van Boca Juniors kende een redelijk goed WK, waarin de aanvaller en Messi elkaar goed vonden. Pavon heeft een clausule van 35 miljoen euro. Een ander belangrijk detail is dat Pavon een Europees paspoort heeft en dus geen speler van buiten de EU is.

Pavon stond in het verleden ook al in de belangstelling van Ajax. Maar destijds leek een transfer naar Zenit aantrekkelijker. Toch ging ook die transfer niet door. lang was Barcelona in de race voor de handtekening van Antoine Griezmann, maar de Fransman koos er uiteindelijk voor om in Madrid te blijven. Mogelijk ziet Barcelona Pavon als een alternatief.

Pique vraagt faillissement aan voor gamebedrijf

‘Paulinho ontvangt niet te weigeren aanbod van vorige werkgever’