BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Barcelona staat toch open voor vertrek Cillessen

FC Barcelona is toch bereidt te luisteren naar aanbiedingen voor Jasper Cillessen. De club liet in de afgelopen maanden meerdere keren blijken dat zij in de zomer niet af willen van Jasper Cillessen. Maar volgens de Spaanse media staat Barcelona wel degelijk open voor een transfer van de Nederlander.

De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo weet zaterdag te melden dat de Catalanen bereidt zijn om te luisteren naar aanbiedingen voor Cillessen, maar dat de club niet staat te springen om Cillessen kwijt te raken deze zomer. De Nederlander was afgelopen week even terug in Barcelona om te praten met de club. Volgens de Spaanse media heeft Barcelona al meerdere aanbiedingen gekregen.

Cillessen heeft bij Barcelona een ontsnappingsclausule van slechts 60 miljoen euro. Een bedrag die voor veel topclubs bespreekbaar is. Clubs die in de buurt van dat bedrag komen maken een kans op de handtekening van de reservedoelman van Barcelona.

Aan de andere kant staat de club niet te springen om de Nederlander kwijt te raken. De doelman heeft afgelopen seizoen namelijk een zeer behoorlijk niveau gehaald bij Barcelona en dat verwacht de club niet snel terug te krijgen. Veel doelmannen van andere clubs lieten in de afgelopen maanden zien dat zij de nodige fouten maken op het hoogste niveau, terwijl Cillessen steeds beter is gaan keepen. Bovendien heeft de Nederlander een goede relatie met clubleiding en de eerste doelman Ter Stegen.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like