in

Barcelona in slotfase onderuit tegen AC Milan

FC Barcelona heeft ook de laatste wedstrijd van de Champions Cup niet weten te winnen. Na de nederlaag tegen AS Roma wisten de Catalanen ook niet te winnen van de andere Italiaanse club. AC Milan was zaterdagnacht met 1-0 te sterk.

Barcelona wist nog geen vlekkeloze indruk te maken in de voorbereiding. Tottenham Hotspur werd na strafschoppen verslagen, van AS Roma werd ruim verloren en afgelopen nacht gingen de Catalanen opnieuw onderuit. Tegen AC Milan domineerde de ploeg van Ernesto Valverde de volledige negentig minuten, maar grote kansen kreeg het niet. Malcom schoot een bal op de paal en verder moest Barcelona het hebben van afstandsschoten van Munir. In de slotfase van het duel was het Andre Silva die geheel tegen de verhouding in AC Milan de 1-0 overwinning bezorgde. Hij verraste Ter Stegen in de korte hoek.

Barcelona bereidt zich langzaam voor op het nieuwe seizoen. De Catalanen keren deze week terug naar Barcelona voor de Gamper Cup tegen Boca Juniors om vervolgens de Spaanse Supercup te spelen tegen Sevilla.

Live FC Barcelona

LIVE | AC Milan – FC Barcelona

Samenvatting | AC Milan – FC Barcelona (1-0)