in

Barcelona presenteert recordaankoop Coutinho

Coutinho-FCBarcelona

FC Barcelona heeft maandag onder toeziend oog van duizenden fans aankoop Philippe Coutinho gepresenteerd in Camp Nou. De recordaankoop van de Catalanen tekende in het bijzijn van zijn familie en voorzitter Josep Bartmomeu een contract voor vijf seizoenen.

Voorzitter Josep Bartomeu bedankte  Coutinho en Liverpool voor hun rol tijdens de onderhandelingen.  “Zijn bereidheid en geduld zijn doorslaggevend geweest”, gaf Bartomeu voorafgaand aan de presentatie aan. “Ik bedank hem dat hij er is, Coutinho wilde  heel graag naar Barcelona. Er waren veel andere clubs geïnteresseerd in Coutinho, maar we zijn blij dat Coutinho voor Barcelona heeft gekozen om onder Valverde te spelen.”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/950349778788925442

“We hebben een van de beste spelers ter wereld vastgelegd”, aldus de voorzitter. “Ik wil hierbij ook Liverpool bedanken. Dat zij naar ons aanbod wilde luisteren was van groot belang.”

Coutinho was enorm onder de indruk en hield het kort: “Het is een droom om voor FC Barcelona te mogen spelen. Ik hoop dat ik alle verwachtingen kan waarmaken op het veld.”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/950344016738029569

VIDEO: De presentatie Coutinho

Barcelona moet voorlopig wachten op debuut Coutinho