BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barcelona praat met oude bekende over terugkeer naar Camp Nou’

Thiago Alcantara en Rafinha zouden dit jaar wel eens in Barcelona herenigd kunnen worden. De middenvelder van Bayern München  staat namelijk open voor een terugkeer naar Camp Nou. De Spaanse media weet bovendien dat er al een gesprek is geweest tussen beide partijen. 

Het Spaanse Mundo Deportivo  weet woensdagmiddag te melden dat FC Barcelona in de voorbijgaande maanden in gesprek is geweest met Mazinho, de vader van de gebroeders Alcantara, over een mogelijke terugkeer van Thiago.  Tijdens de gesprekken over het mogelijke vertrek van  Rafinha kwam de kwestie van zijn broer Thiago te sprake.

Thiago vertrok in 2013 bij Barcelona om de motor van Pep Guardiola’s middenveld te worden bij Bayern München.  De spelmaker kende geweldige seizoenen met de Duitse club, maar na het vertrek van   coach Carlo Ancelotti   is de verhouding met Jupp Heynckes niet geweldig.

Mazinho liet daarom tijdens gesprekken met Pep Segura  en Robert Fernández  doorschemeren dat zijn zoon graag naar Barcelona wil terugkeren. Fernandez bekeek Thiago tijdens de interland tegen Frankrijk en sprak na afloop lang met de Spaans international.  Thiago, die momenteel geblesseerd is, hoopt ook in de plannen van Heynckes voor te komen, anders is een zomerse terugkeer van de spelmaker naar Barcelona een mogelijke optie.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.