BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barcelona in Liverpool voor Braziliaanse ster’

FC Barcelona lijkt in de komende weken werk te willen gaan maken van de komst van Philippe Coutinho. De Catalanen zijn inmiddels in Liverpool om te onderhandelen met de Engelse club.

Barcelona liet de operatie Philippe Coutinho enkele weken in de vriezer vanwege de voorkeur voor Verratti, maar zou zich deze week toch weer gemeld hebben bij Liverpool. De Catalaanse club zou zo’n 75 miljoen euro hebben geboden voor Coutinho. De Engelse club verkoopt Coutinho liever niet, maar wil voor 100 miljoen euro toch praten over een transfer.

Volgens het Spaanse Sport is een delegatie van de Catalaanse club inmiddels in Liverpool om te onderhandelen met de club uit de Premier League. Barcelona heeft een goede relatie met de zaakwaarnemer van Coutinho, maar die wil dat de deal eerlijk verloopt zodat Coutinho Liverpool via de voordeur kan verlaten.

Barcelona zal opnieuw met een bod komen en volgens Sport ligt dat bod rond de 80 miljoen euro. De komst van Coutinho is mogelijk een strategische zet, omdat de Braziliaan een goede vriend is van zowel Neymar als Luis Suarez.

Mocht Barcelona een akkoord bereiken met Liverpool dan moet het ook nog met Coutinho zelf om tafel. De Braziliaan verlengde eerder dit jaar zijn contract in Engeland en verdient zo’n 9 miljoen euro. Bij Barcelona zou hij volgens de krant wel aan salaris moeten inleveren.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.