BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barça-doelwit weigert PSG: Braziliaan droomt van Barça’

Philippe Coutinho was afgelopen zomer dichtbij een transfer naar Barcelona. Toch ketste de transfer in de laatste week van de transferperiode af. Echter geeft de club uit Catalonië geeft niet op, de grootmacht wil de Braziliaanse middenvelder in januari al in huis halen. Barcelona heeft wel met concurrentie te maken: de voorzitter van PSG, Nasser Al-Khelaïfi, is druk bezig om Coutinho over te halen om naar Parijs te vertrekken.

Na het FIFA-gala in Londen op maandag, hebben twee journalisten de zaakwaarnemer van Coutinho samen gezien met Nasser. De voorzitter van PSG zou druk bezig zijn met een plan om de 25-jarige Coutinho naar Parijs te halen, maar door de Financial Fair Play regels van FIFA mag PSG de speler pas kopen in de zomer.

Coutinho denkt alleen maar aan Barcelona, dat weet het Spaanse Sport. De Braziliaanse sterspeler van Liverpool zou zijn zaakwaarnemer zelfs hebben gevraagd om niet te onderhandelen met PSG. Coutinho weet dat Barcelona het middenveld wil versterken en droomt er van om in januari naar Camp Nou te komen.

Liverpool wil in januari €150 miljoen euro zien voor de topspeler. Om dat bedrag bij elkaar te krijgen wil Barcelona af van Arda Turan, Paco Alcácer, Vermaelen en mogelijk de nog altijd geblesseerde Rafinha.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.