in ,

‘Barca-doelwit versterkt geruchten door huis te kopen in Barcelona’

Hector Bellerin wakkert de transfergeruchten nog maar eens aan. Sport weet namelijk te melden dat Hector Bellerin een huis heeft gekocht in een dorp nabij Barcelona. De rechtsback is op het moment met Spanje op het EK onder 21, maar is achter de schermen wellicht bezig met een transfer naar Barcelona.

Zijn ouders wonen inmiddels al in hetzelfde dorp, waar Bellerin waarschijnlijk ook gaat wonen. De verdediger van Arsenal is erg gehecht aan zijn familië. Ze verhuisden daarom destijds met hem mee naar Londen, toen hij bij La Masia vertrok om bij Arsenal te tekenen. Met een terugkeer van zijn ouders naar Barcelona zou het dus kunnen betekenen dat de verdediger komende maand ook vertrekt naar zijn geboorteland.

Echter is er van een transfer nog geen sprake. Barcelona is namelijk nog niet in onderhandeling met Arsenal, de huidige werkgever van Bellerin. De verdediger zou zelf graag naar Barcelona willen en dat zal de Catalaanse club gaan gebruiken tijdens de onderhandelingen. Ook Arda Turan en Rafinha zouden een belangrijke rol kunnen gaan spelen tijdens die onderhandelingen.

Een andere reden waarom de transfer nog niet heeft plaatsgevonden is dat Hector Bellerin op het EK onder 21 speelt met Spanje en daarom volledig is gefocust op het voetbal. In een radio-interview met Radio Marca zei de rechtsback dat hij 100% is geconcentreerd op het EK en dat hij aan niks anders denkt. Hij wil dan ook niet bezig zijn met de transfer en de onderhandelingen daarover. Of de Catalanen uiteindelijk zo lang zullen wachten op Bellerin weten we pas over enkele weken.

‘Pjanic alternatief voor Verratti’

Samenvatting | Racing – Barcelona B (1-4)