BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barça delegatie naar Liverpool om transfer Coutinho te versnellen’

FC Barcelona is op de achtergrond volop bezig om de transfer van Neymar Jr. naar Paris Saint-Germain op te vangen. De Catalanen zouden afgelopen week al een bod hebben neergelegd bij Liverpool voor Philippe Coutinho. Catalunya Radio weet dinsdagavond te melden dat de club inmiddels opnieuw met de Engelse club in gesprek is.

Een delegatie van Barcelona zou inmiddels in Liverpool zijn verder te onderhandelen met Liverpool, zo weet de radiozender. Technisch secretaris Robert Fernández is samen met onderhandelaar Raül Sanllehí en sportief directeur Albert Soler van plan om in de komende uren opnieuw een bod uit te gaan brengen op Philippe Coutinho.

Barcelona bracht afgelopen week, volgens MD, al een bod uit van 70 miljoen euro plus tien miljoen aan variabelen. Liverpool zou echter pas vanaf 100 miljoen euro na gaan denken om hun ster te laten gaan. Of Coutinho daadwerkelijk de opvolger van Neymar moet gaan worden is nog maar de vraag. Kylian Mbappé wordt ook genoemd als mogelijke vervanger van Neymar. Coutinho zou dan wellicht voor het middenveld aangetrokken worden.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.