BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Andres Iniesta hakt knoop door en vertrekt naar China’

Waar ligt de toekomst van Andres Iniesta? Dat is een vraag die al een tijdje wordt gesteld. M een antwoord krijgen we volgens de middenvelder van Barcelona pas na de finale van de Copa del Rey. AS weet echter te melden dat de middenvelder nu een beslissing heeft genomen.

Volgens het Spaanse medium gaat Iniesta in op de lokroep vanuit China. Hij zou er een driejarig contract gaan tekenen bij een nog onbekende club. De verwachting is dat de 33-jarige aanvoerder van FC Barcelona het nieuws na de bekerfinale van aanstaande zaterdag bekend maakt.

Volgens AS speelt het wijnmerk van Iniesta, Bodega Iniesta, een belangrijke rol bij de keuze voor een nieuwe club. Deze zou namelijk de distributierechten verwerven. Na verluidt zou de geïnteresseerde club namelijk twee miljoen flessen willen afnemen. En daar lijkt Iniesta  wel interesse in te hebben.

Instagram

Maar ook via Instagram lijkt Iniesta stukje bij  stukje  zijn beslissing te onthullen. Eerder deze week keek de middenvelder van Barcelona al terug op zijn carrière. Maandag plaatste Iniesta een video die ook verdacht veel op een afscheid lijkt.

https://twitter.com/oktranking/status/985918519597584384

Get real time updates directly on you device, subscribe now.