BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

”Als Griezmann zegt dat hij weg wil, dan zullen er geen problemen zijn”

In de afgelopen dagen  is er veel gezegd over de mogelijke transfer van Antoine  Griezmann naar FC Barcelona.  De Fransman zou komende zomer voor zo’n 100 miljoen euro naar de Catalaanse grootmacht kunnen vertrekken. In Engeland weten ze inmiddels vrij zeker dat de club en Griezmann al een akkoord hebben. En ook Atletico Madrid lijkt weinig weerstand te bieden tegen de transfer. 

In een driedelig interview met  L’Equipe  spreekt coach Diego Simeone onder andere over het mogelijke vertrek van zijn superster Antoine Griezmann.  ”Als een speler als Griezmann me vertelt  dat hij wil vertrekken, dan zullen er geen problemen zijn”, zo zegt de coach in het interview.  ”Het is onnodig om te zeggen, maar ook Griezmann kan een keer vertrekken. Net zoals Arda en Costa deden.”

Griezmann staat al tijden in de belangstelling van FC Barcelona.  Volgens  diverse bronnen zou er inmiddels een akkoord zijn tussen Barcelona en Atletico Madrid. De Fransman kan komende zomer namelijk vanwege de clausule voor 100 miljoen euro vertrekken bij de Madrilenen.  Atletico Madrid en Barcelona zouden de deal voor die tijd willen sluiten om zo  de belastingdruk van de clausule voor te zijn.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.