BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Alcacer: ”De mentaliteit van deze ploeg is geweldig”

Paco Alcacer was na afloop van 2-0 overwinning op Athletic Bilbao erg tevreden met het resultaat.  De spits, die het normaliter   moet doen met een reserverol achter Luis Suarez, stak niet onder stoelen of banken dat hij na een lange tijd erg blij was met zijn doelpunt tegen Bilbao.

”Ik help het team waar het moet, dat heb ik altijd zo gezegd en zo sta ik er ook in”, zei de spits  over zijn rol binnen het elftal van Barcelona. Doordat Luis Suarez tegen Athletic geschorst was mocht de Spanjaard weer eens in de basis beginnen bij Barcelona en was hij ook nog eens trefzeker. ”Ik help de ploeg en als ik dat met een doelpunt kan doen is dat natuurlijk helemaal mooi.”

Ook werd Alcacer gevraagd waar de goede prestaties van het elftal vandaan komen. ”Ik denk dat de mentaliteit van deze ploeg vooral doorslaggevend.  We gaan het veld op om de wedstrijd te winnen. We kijken niet naar de ranglijst”, aldus de spits, die zich tegen Athletic weer verbaasde over ploeggenoot Messi. ”Hij doet elke dag nieuwe dingen.  Hij scoort steeds meer doelpunten en dat maakt  het elftal blij. Hij is in de vorm van zijn leven.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.