BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Al Sadd gaat twee jaar door met Barça-icoon’

Xavi Hernandez lijkt ook de komende twee jaar in Qatar te blijven.  De Qatarese club maakte tijdens een tv-programma bekend dat Al Sadd een akkoord heeft bereikt met het clubicoon van FC Barcelona. In welke rol Xavi bij de club blijft is niet bekend gemaakt.

Directeur Turki Al-Ali sprak met QatarTelevision over de toekomst van Xavi bij de club en onthulde dat Al Sadd een akkoord heeft bereikt met Xavi voor de komende twee seizoenen.  We hebben een primair akkoord met Xavi voor de komende twee seizoenen”, zo liet de directeur weten.   ”Maar we hebben nog niet besproken in welke rol dat zal worden. Hij zou als speler verder kunnen, maar het zou ook zomaar een andere rol kunnen worden.  Maar dat maken we binnenkort bekend. ”

Xavi speelt met zijn club nog volop mee in de Aziatische Champions League en staat eerste in hun poule. In Azië eindigt het seizoen in november. De  38-jarige spelmaker zou na het huidige seizoen een streep onder zijn carrière kunnen zetten om vervolgens nog een jaar als trainer door te gaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.