Werken bij..

BarçaSource.nl is een van de grootste fansites van FC Barcelona in Nederland. Dagelijks brengen wij al het laatste nieuws rondom deze club en delen dit via onze website, Instagram, Twitter en Facebook. Maar dat nieuws komt er niet vanzelf. Dit gebeurt door een aantal enthousiaste redactieleden die dit allen op vrijwillige basis doen. Voor fans, van fans.

Als redacteur draag je bij aan de dagelijkse nieuwsvoorziening van BarcaSource.nl. Je speurt websites, kranten en tijdschriften af op zoek naar interessante nieuwtjes, achtergrondverhalen, video’s over onze club. Je weet dit nieuws eigen te maken. Via onze systeem zet jij, onder je eigen naam, het laatste nieuws op de hoofdpagina van onze website. Hierdoor blijf je als echte fan niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar deel je dit ook met alle andere Barça-fans. Natuurlijk is er voor de hele enthousiaste leden ruimte voor eigen inbreng. Denk hierbij aan interviews afnemen, podcasts, video’s maken etc.. Daarnaast is er ruimte om actief mee te denken over verbeteringen van onze site, of je volledig in te zetten voor onze Facebook-pagina.

Gezochte functies:

  • Facebook beheerder
  • Stukjes schrijver voor de website
  • Photoshop held!
  • Webontwikkelaar (voor het updaten van onze website)

Wat verwachten we van je? Uiteraard moet je een Barça-supporter zijn. Een fan die niet alleen vandaag de dag fan is, maar ook de reservebank van vijf jaar geleden kent. Daarnaast verwachten we dat je minimaal 16 jaar bent en de Nederlandse taal goed beheerst. Tot slot verwachten wij dat je regelmatig online kan zijn, liefst ook doordeweeks overdag. Het volgen (of gevolgd hebben) van een journalistieke opleiding of een journalistieke achtergrond is een pré, maar geen vereiste (nieuws volgen is een vereiste). Het is geen betaalde baan; je werkt op vrijwillige basis vanuit huis/werk en deelt zelf je tijden in.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@barcasource.nl waarin je naast je persoonlijke achtergrondgegevens ook je band met de club omschrijft. Een proefbericht is natuurlijk ook altijd welkom!