in ,

FC Barcelona Femení wint door late goal Copa de la Reina

Feest voor de speelsters, staf en fans van FC Barcelona Femení. De dames wonnen de Copa de la Reina na een 1-0 overwinning op kampioen Atletico Madrid. Een mooi einde van een lang seizoen.

Het ging zeker niet makkelijk voor de dames van Fran Sánchez. Na 90 minuten stond het nog altijd 0-0 en dus moest er een verlening komen. In de blessurehelft van het tweede deel werd er dan toch toegeslagen. Mariona Caldentey werkte de bal in de 122e(!) minuut binnen. Vrijwel direct hierna floot de scheidsrechter af. De Copa de la Reina was binnen! Een fijne afsluiting van het seizoen nadat Atletico Madrid nog te sterk was in de titelrace.

Voor Lieke Martens was het haar eerste prijs in het shirt van FC Barcelona. De Nederlandse aanvaller speelde de hele finale mee.