in , ,

‘MSN’ helpt Barcelona langs Villarreal

Barcelona is als winnaar uit de topper tegen Villarreal gekomen. De koploper van de Spaanse competitie won met 4-1 van de subtopper. Alle doelpunten werden gescoord door ‘MSN’, oftewel Messi (2x), Suarez en Neymar.

De wedstrijd begon rustig, maar na 20 minuten was de rust wel afgelopen. Neymar tikte van dichtbij binnen, maar niet veel later was het ook al gelijk. Bakambu kwam alleen op het doel van Ter Stegen af en wist goed af te ronden. Net voor rust wist Barcelona alsnog de voorsprong te pakken. Messi begon met een prachtige solo-actie en wist deze af te ronden met een van richting veranderd schot in de verre hoek. Dit doelpunt was het honderdste doelpunt van ‘MSN’ van dit seizoen.

De tweede helft begon met meer energie, maar het eerste doelpunt bleef wel langer op zich wachten. In de 69e minuut was het dan zover, Luis Suarez kreeg de bal van Sergi Roberto en na een mooie actie schoot hij goed binnen. Het slotakkoord was voor Messi, die een strafschop met een Panenka binnenschoot. Door deze overwinning blijft Barcelona aan top in Liga Santander.